Zakenreiziger / Expat

We reizen steeds meer en steeds verder weg, zowel voor werk als in onze vrije tijd. Wanneer uw medewerkers buiten de grenzen van Nederland worden ingezet, krijgen zij te maken met een andere leef- en werkomgeving en spelen andere risicofactoren een rol. Zoals andere voedsel- en drinkwaterhygiëne, tijdsverschillen, ongevallen en besmettingsrisico’s. Als werkgever is het belangrijk uw medewerkers goede maatregelen aan te bieden om de gezondheidsrisico’s op reis te minimaliseren en daarmee dus uw bedrijfsrisico’s en aansprakelijkheid te verminderen.
Dit begint met:

  • Een goede voorbereiding en het nemen van de juiste preventieve maatregelen.
  • De beschikbaarheid van kwalitatief goede zorg in het buitenland (in het geval van calamiteiten).
  • Nazorg bij terugkeer in Nederland, zoals specialistische zorgverlening en een Health check up bij terugkeer.


Zorgen uit handen
Vanuit onze ervaring en expertise op het gebied van gezondheidsrisico’s voor, tijdens en na het reizen nemen wij voor u de zorgverlening voor uw medewerkers in het buitenland uit handen. Dit betekent voor u gemak en het biedt zekerheid voor uw medewerkers. In het geval van medische problemen hebben zij één centraal aanspreekpunt voor advies en vragen.

KLM Health Services stelt hoge eisen aan de gezondheidszorg voor medewerkers in het buitenland. Met ons netwerk van artsen in het buitenland en samenwerking met specialisten in Nederland zijn wij in staat om wereldwijd te bemiddelen op een zo hoog mogelijk niveau van zorg.

 
Print deze pagina

Visum nodig?

Ga direct naar www.klmtravelclinic.nl

Klik hier

BlueBiz

Besparen voor ondernemers

Klik hier